Onze gemeenschapswachten en de lokale politie vinden jaarlijks heel wat achtergelaten voorwerpen. Ook burgers brengen gevonden voorwerpen tot bij de lokale politie. Gevonden voorwerpen waarvan de eigenaar niet achterhaald kan worden, worden na verloop van tijd eigendom van het stadsbestuur en kunnen openbaar verkocht worden.
We leveren inspanningen om de gevonden voorwerpen aan de rechtmatige eigenaars terug te bezorgen.  Het helpt ons indien de voorwerpen gemarkeerd zijn.  Enkele tips om voorwerpen te markeren kan u hier vinden. 

Helaas vinden wij ook veel niet gemarkeerde goederen terug.  Via diverse kanalen verspreiden we een foto van deze zaken in de hoop dat de eigenaars deze herkennen.

Gevonden Fietsen

Meer informatie over de gevonden fietsen kan u hier vinden.

Gevonden Voorwerpen

Van alle andere gevonden voorwerpen die worden binnengebracht bij de lokale politie nemen onze Gemeenschapswachten foto’s die gepubliceerd worden in een Google Foto album.  Onze pagina is openbaar dus u dient niet over een account te beschikken om deze foto's te zien.  Indien u over een Google account beschikt, kan u zich abonneren op dit album zodat u een melding ontvangt wanneer wij nieuwe foto's bijvoegen. Deze foto's kan u hier vinden.

Indien u een voorwerp op deze pagina herkent.  Gelieve dan contact op te nemen met de lokale politie op het nummer 050 42 98 42.